În apropiere de Sacai X Nike Vaporwaffle „Dark Iris” și „Sesame”

, chiar dacă primul lot de Sacai X Nike Vaporwaffles încă nu am văzut lumina zilei, deja ne apropiem de personal și personal cu Linia lor de primăvară 2021. Mai întâi s -au scurs până în august, aceste fotografii ne -au obținut mult mai mult ca niciodată!

Previzualizată aici, în două culori ultra speciale, „irisul întunecat” este pictat într -o schemă de culori predominant purpurie, cu accente „Campfire Orange” care aduc Nike Swoosh și Heel. Pe de altă parte, „susanul” este plin într -o culoare cremă curată, cu tonuri de „Blue void” pentru cea mai bună cantitate de contrast.

Imagine prin Shawnleekix

Imagine prin Shawnleekix

Imagine prin Shawnleekix
Ambele perechi se îndepărtează de construcția normală a flyknit-ului lui Chitose Abe, în mult iubite de un finisaj din nylon pufos și, desigur, nu ar fi un colab Sacai X Nike cu semnătura japoneză a semnăturii deconstruite. De la limbi până la talpa interioară, aproape fiecare aspect a fost dublat pentru o estetică care este literalmente de două ori mai drăguță.

Nu se știe nimic altceva despre linia Sacai X Nike Vaporwaffle Spring 2021 în acest moment în timp, deși ne așteptăm să se lanseze la începutul anului viitor alături de „Negru” și „Alb”. Spuneți -ne ce culoare vă așteptați cel mai mult și, în timp ce sunteți aici, puteți să aruncați o privire mai atentă asupra designului fragmentului X Sacai X Nike Ldwaffle!

Imagine prin Shawnleekix

Imagine prin Shawnleekix

Imagine prin Shawnleekix